bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Selo za siću na eBayu
‹ Fun novosti

Selo za siću na eBayu 08.07.

eBay je najveći buvljak na svijetu gdje se uz malo truda i puno vremena može pronaći stvarno svašta. Jedina trgovina za koju vrijedi ona uzrečica da prodaje sve, od igle do lokomotive. Ustvari, od igle do sela u talijanskim Alpama

Planiraš podići doživotni kredit i kupiti luksuzni stan u centru grada ili vilu na obali? Zaboravi, za te pare na talijanskom eBayu možeš kupiti Borgatu Calsazio - pravo, pravcato selo. Najbolje od svega – selo se nalazi u podnožju Alpa, 50-ak kilometara od Torina, a možeš ga ubosti za tričavih 245.000 eura.

Za tu lovu dobit ćeš selo s full opremom – kućama, okućnicama i zemljom. Borgata Calsazio sastoji se od 14 kuća s 50 soba, a prodavač tvrdi kako je selo 'na strateškoj lokaciji za stanovanje, pokretanje posla ili bavljenje turizmom'.

Osim toga, prodavač napominje kako ne dostavlja selo, te da je Borgata Calsazio 'rabljena' i, ono najvažnije, povrat novca ne dolazi u obzir. Naravno, veći dio kuća je u prilično lošem stanju pa ćeš puno više para morati uložiti u renoviranje sela, nego što si ga platio, ali tako to ide i sa starim stanovima u centru grada.

Kod renoviranja kupac se mora držati strogih pravila kako bi sačuvao izvorni duh sela, a radove će nadgledati talijanska Nacionalna zajednica planinskih gradova i zajednica.

I, jesi zainteresiran?

Izvor

Posljednja izmjena: 08.07.2014.
Možda će te zanimati i: