bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
SexFit – gadget za one stvari
‹ Fun novosti

SexFit – gadget za one stvari 20.12.

Bilo je samo pitanje vremena kad će wearable ili nosiva tehnologija pronaći svoj put i u industriju koja se bavi užicima za odrasle. SexFit iz Bondare je mjerač seksualne aktivnosti koji se natakne tamo dolje i spaja na mobitel putem Bluetootha

Britanska Bondara, trgovački lanac za odrasle, ljetos je najavio prvi hi-tech gadget za aktivnosti koje kao posljedice imaju užitak i, ponekad, potomstvo.

SexFit je prsten koji, navodno, poboljšava erekciju, a u sebi ima ugrađen akcelerometer i Bluetooth modul. Naravno, tu je i pripadajuća aplikacija za smartfon koja pokazuje podatke poput 'uboda' u minuti ili koliko je kalorija potrošeno prilikom seksualne rekreacije.

Sve te podatke trebao bi moći podijeliti na društvenim mrežama na opće zgražanje ili smijeh tvojih prijatelja.

Uz sve to, prsten vibrira, a razinu i interval vibracija možeš podesiti, bilo zbog pojačanog užitka, bilo da te SexFit ujutro probudi umjesto budilice. Tu je i pet LED dioda koji će se upaliti i svjetlucati kad uhvatiš pravi ritam.

Ne znamo tko bi želio akt ljubavi i strasti pretvoriti u minijaturni disko tulum, ali očigledno Bondara računa na takve kupce.

Vrijedi napomenuti da je SexFit još uvijek u fazi prototipa i pitanje je hoće li se ikad naći u prodaji. Početak prodaje najavljen je za kraj prošle godine, ali 'jedan prsten moći' još uvijek nije moguće naručiti na Bondara online trgovini.

Sumnjamo da će previše ljudi zažaliti što ne mogu kupiti ovako šašav i prilično beskoristan gadget.

Izvor

Posljednja izmjena: 03.01.2015.
Možda će te zanimati i: