bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Sigurno je sigurno
‹ Fun novosti

Sigurno je sigurno 28.04.

Kako ide ona stvar od Hladnog piva? Tri kurtona skoro dvadeset kuna…? E, baš ta. Nije puno, ali poželiš li i svoj iPhone zaštititi kondomom morat ćeš platiti više, a umjesto trafike, kupiti ih na internetu

Dakle, današnja tema su kondomi za smartfon. Da, već vidimo kako se smiješ i misliš da smo prolupali, ali vjeruj nam – takvi kondomi postoje i prilično su praktični. I ne, ne služe raznim perverznim igricama, već da zaštite tvoj uređaj od vanjskih utjecaja. Uređaj. ;)

Smartskin kondomi za smartfon napravljeni su od mekane i rastezljive termoplastike koja će pokriti tvoj gadget i zaštititi ga. Prodaju se u pakovanju od tri komada, a ne koštaju 20 kuna, kao u pjesmi Hladnog piva, već 12 funti ili negdje oko 100 kuna. Dobra stvar je što svaki kondom možeš upotrijebiti više puta - proizvođač garantira minimalno tri uporabe.

Savršeno pristaju na Galaxy S3 te na iPhone 4/4s/5. Skoro su neprimjetni, a ne smetaju pretjerano niti kameri smartfona koja će raditi s 98-postotnom oštrinom. Zanemariva razlika u odnosu na nezaštićeni mob i kameru. Jedini nedostatak ovom kondomu je što na mobač ne možeš prikopčati nikakvo kablovinje dok je ovako zaštićen.

Smartskin je vrlo jednostavan za korištenje - navučeš ga na svoj stroj, 'vakumiraš' pomoću priložene trake za brtvljenje, a nakon toga baš te briga hoće li mob pokisnuti, završiti u blatu, pasti u pijesak... Što god da se dogodi, Smartskin kondom će se pobrinuti da tvoj smartfon i dalje veselo radi.

Izvor

Posljednja izmjena: 29.04.2013.
Možda će te zanimati i: