bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Šminkerska kolica za Djedicu
‹ Fun novosti

Šminkerska kolica za Djedicu 26.12.

Djedu Božićnjaku dosadilo je voziti se u starim sanjkama bez udobnosti kakvu zaslužuje. Uostalom, nije lako isporučiti par milijardi poklona u jednoj, jedinoj noći. Uz pomoć novih saonica, posao će mu sigurno biti puno ugodniji i udobniji

Nagrađivani dizajner namještaja Steuart Padwick nedavno je dobio ponudu koja se ne odbija. Nepoznati naručitelj zatražio je od Steuarta da u dva tjedna dizajnira i napravi sanjke za Djeda Božićnjaka. Iako je bio u stisci s vremenom dizajner se bacio na posao i završio Kringle sanjke u roku. Kringle je poslan na nepoznatu adresu u polarnom krugu, a svi smo se mogli uvjeriti da sanjke funkcioniraju. Dobio si poklon, zar ne?

S obzirom na to za koga su rađene, Kringle su puno više od običnih sanjki. Izrađene su od skandinavskog bijelog jasena, a skije na kojima počivaju presvučene su broncom kako bi slijetanja bilo mekše i kako naš Djedica ne bi nažuljao stražnjicu dok se đira širom svijeta.

Na prednjem dijelu sanjki nalazi se lunarni panel koji pomoću energije Mjeseca i zvijezda zagrijava sjedala Kringlea te pokreće ugrađeni GPS. Misliš da takvo što ne postoji? Naravno da postoji, baš i kao Djed Božićnjak. Uostalom, sanjke su već isporučene misterioznom kupcu koji je za njih iskeširao 2.500 funti. Sobovi nisu uključeni u cijenu.

Izvor

Posljednja izmjena: 26.12.2013.
Možda će te zanimati i: