bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Sretna društvena mreža za sretne ljude
‹ Fun novosti

Sretna društvena mreža za sretne ljude 25.07.

Dokazano je da pozitivne misli i dijeljenje lijepih stvari povećavaju produktivnost, poboljšavaju zdravlje i čine te sretnijim. Treba li ti još koji razlog da se spojiš na Happier – društvenu mrežu za sretne trenutke

Pogled na većinu internetskih stranica izaziva… ustvari, ne izaziva ništa. Vijesti, sport, vrijeme, pa idemo ispočetka. A mi, zamorci koji trče u kotaču svakodnevnice, nema šanse da potražimo nešto novo, nešto drugačije. Zadovoljavamo se jednim te istim, umjesto da potražimo sreću kad već ona neće potražiti nas.

Sreću možeš pronaći i na internetu, a pritom ne mislimo na stranice za sklapanje poznanstava, iako i one ponekad pale. Možeš je pronaći na Happieru, novoj društvenoj mreži za sve nas koji volmo dijeliti lijepe trenutke s drugima i to bez nekog posebnog razloga. Happier je osmislila ekipa koja 'misli da je moguće pronaći sretne trenutke svakog dana' te da te trenutke treba podijeliti s cijelim svijetom.

Svoju filozofiju sreće saželi su u pet točaka:

  • Svaki dan ima lijepe trenutke.
  • Prestani pokušavati forsirati sreću.
  • Male, lijepe stvari usrećit će te više od velikih postignuća.
  • Sreća je zarazna.
  • Nemoj čekati da budeš sretniji nego što jesi. 

Ništa originalno, ali za razliku od sličnih ideja ova radi u praksi, u što se možeš uvjeriti ako posjetiš Happier. Mreži možeš pristupiti putem računala ili iOS uređaja, a registracija se obavlja putem Fejs ili email korisničkog računa. Potom ti preostaje samo dijeliti sretne misli, fotografije, vesele svakodnevne događaje, sve što ti je bar malo popravilo dan. Pritom pogledaj što drugi korisnici mreže postaju na Happier. Sigurno ćeš pronaći nešto sjajno, poput ove fotke koja nas je oraspoložila u tren oka.

Vidimo se na Happieru, mreži na kojoj je 'mrgudima' ulaz strogo zabranjen.

Posljednja izmjena: 25.07.2013.
Možda će te zanimati i: