bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Stoj ili cvijeće!
‹ Fun novosti

Stoj ili cvijeće! 19.12.

Nismo ljubitelji oružja, ali volimo cvijeće. Hipici, što ćeš? No, nabavimo li Flower Shell patrone za sačmaricu, odmah idemo po dozvolu, pa u kupovinu puške. Ne namjeravamo u lov, već u vrt

Flower Shell izgleda poput običnih patrona za sačmaricu. Razlikuje ih samo jedan neobičan detalj na kartonskoj ovojnici patrone. Umjesto pečata proizvođača te brojki i slova koji sigurno nešto znače upućenima u problematiku sačmarica, patrona i oružja općenito, Flower Shell na ovojnici ima maleni, bijeli cvijet.

Razlog ovome vrlo je jednostavan. Naime, Flower Shell nije punjen sačmom, već sjemenjem cvijeća. Ubaciš jednu ovakvu patronu u sačmaricu, uperiš je u zemlju, pritisneš okidač i riješio si problem sadnje cvijeća u tren oka. Baš kao u crtićima!

Za početak, Flower Shell nudi patrone sa sjemenjem maka, božura i različka. U planu je još desetak vrsta cvijeća koje ćeš uskoro moći sijati k'o bećar – pucajući i pjevajući. Flower Shell trenutno skuplja lovu pomoću crowdfundinga, a za 50 dolara dobit ćeš 4 patrone ispunjene sjemenom.

Per Cromwell, lik koji stoji iza ove neobične ideje, tvrdi kako njegove patrone pouzdano rade. Kao dokaz, navodi livadu kraj svoje kuće koja je nakon dugotrajnog testiranja prošlo ljeto napokon osvanula prekrivena cvijećem zasađenim iz Perove sačmarice.

Još uvijek nismo sigurni da li se Per dobro zaj… ili je smrtno ozbiljan. U svakom slučaju, zaradit će minimalno 4.000 dolara, koliko mu treba da financira projekt, na ideji koju je pokupio iz crtića.

Izvor

Posljednja izmjena: 19.12.2013.
Možda će te zanimati i: