bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Svemirski brod? Sauron? Nah, to je Podgarić
‹ Fun novosti

Svemirski brod? Sauron? Nah, to je Podgarić 31.07.

Jedan od nama najdražih subreddita zove se Photoshopbattles. Ekipa tamo svakodnevno, uz pomoć Photoshopa i sličnih programa za obradu slike, 'masakrira' na stotine fotki. Danas su se dohvatili Spomenika revolucije naroda Moslavine

Priznajemo, svaki dan provedemo bar sat-dva na Redditu, tražeći nove zanimljivosti, vijesti ili naprosto gubimo vrijeme. Početna stranica, sama po sebi, prilično je dosadna, ako si stariji od 15 godina. Treba se registrirati, kopati među stotinama subreddita i pronaći one koji te najviše zanimaju.

Jedan od najinteresantnijih subreddita, svakako je PSB ili Photoshopbattles. Tamo svako može postaviti link na fotku, a ako ekipi koja tamo obitava tvoja fotka zapne za oko, dat će si truda i baciti na posao. Vični su Photoshopu pa od originalne fotke mogu napraviti prava čuda 'fotošopiranja'.

Recimo, ovo je original, a ovo su neke od maštovitih prerada. Dopušteno je sve, pa na PSB-u možeš vidjeti poznate face, razne životinje ili Spomenik revolucije naroda Moslavine. Inače, ovaj spomenik nalazi se u Podgariću, samom srcu Moslavačke gore, prilično je impozantan i dobro očuvan.

Ekipa s PSB-a spomenik je pretvorila u Sauronovo okoTie Fighter, Roberta iz Futurame, cover novog albuma Van Halena…, ma, trista čuda! Uostalom, klikni na thread u kojem se nalaze sve obrade i uživaj.

Posljednja izmjena: 01.08.2014.
Možda će te zanimati i: