bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Tko je osvojio LG Optimus L7?
‹ Fun novosti

Tko je osvojio LG Optimus L7? 15.03.

Drugi krug naše nagradnjače je završen. Pročitali smo par stotina 'misli' i sad imamo toliko inspiracije da se spremamo za osvajanje Mt. Everesta. No, prije odlaska na Himalaje, red bi bio da podijelimo nagrade

Opet ste nas zatrpali sa sjajnim komentarima i tvitovima. Opet smo se prepirali međusobno, diskutirali i birali najbolju misao. Naravno, opet smo izabrali pobjednike koji će uskoro na kućnu adresu dobiti novi LG Optimus L7.

Da ne duljimo. Pobjednik u kategoriji 'Najbolji komentar na bonbon blogu' je… Duje Bezina s autorskom inspiracijom 'Makar hodao po čavlima, uvijek vuci svoj balon pozitive po podu. Možda ga zli čavli i uspiju probušiti, ali tvoj će balon svejedno izliti pozitivu naokolo'.

Osim Duje, nagrade u vidu bona od 40 čuna osvajaju: mattrt, Pegasus, pokra89, Mirela Petrović i Boreus. Čestitamo!

I dok ste naš blog zatrpali sa skoro 400 komentara, na Twitteru je bilo poprilično mirno. Mobitel je osvojila @vampirela69 s originalnom .GIF animacijom i rečenicom 'Inspiracija dolazi iz srca'. Jesmo igdje rekli da u obzir isključivo uzimamo pisane misli? Bravo, vampirela, haxnula si našu nagradnjaču. :)

Bonove od 40 kuna dobit će @Baranikola, @zvonchee i @ PlutonDesign. Samo tri dobitnika, a preostali učesnici već su osvajali nagrade i zbog toga ih ne mogu osvojiti ponovno. Ukoliko već nisi, preporučamo da se u slijedećem krugu nagradnjače 'prištekaš' na naš Twitter, jer su tamo šanse za pobjedu puno veće.

Slijedeći krug? Ofc, prati nas i dalje na blogu i na Twitteru te čekaj sljedeću recenziju. Pouzdaj se u inspiraciju i malo sreće, jer, kako kaže naša dobitnica Mirela, 'Ako ti sreća još nije došla, to znači da je ogromna i debela i da se kreće malim koracima'.

Ide debela, ogromna sreća! Pazi da te ne nagazi! :)

Posljednja izmjena: 15.03.2013.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
 • marina1990 18.03.2013. 15:45
 • Kako samo 3 dobitnika?
  ja nisam dobila a niti moj dečko
 • 0 Odgovora
 • Mladen Zelčić 16.03.2013. 10:14
 • čestitam,sad i ja imam bonbon broj
 • 0 Odgovora
 • sekin.nano 15.03.2013. 20:10
 • čestitam svim dobitnicima
 • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)