bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Tko to tamo vježba?
‹ Fun novosti

Tko to tamo vježba? 25.06.

Moraš priznati da su smartfoni doveli od toga da se sve više ekipe bavi anaerobnim sportovima. Sve nas je više svakodnevno na biciklu ili jednostavno trčkaramo okolnim ulicama. Kako i ne bi kad svoja postignuća sad možemo podijeliti na internetu

Ovisan si o vožnji biciklom ili o trčanju, a uskoro ideš na godišnji? Malo te je panika, jer ne znaš gdje trčati i biciklirati dok si na odmoru? Ovako nešto nekad je predstavljalo 'first world problem', ali danas problema nema.

Naime, aplikacije za fitness svakim su danom sve moćnije i korisnije pa niti Strava, jedna od najpopularnijih takvih aplikacija, nije izuzetak.

Strava je omiljena aplikacija za praćenje tjelesne aktivnosti prilikom vožnje biciklom ili trčanja, a svakom novom verzijom tvorci Strave dodaju nove mogućnosti.

Nedavno su tako Stravu proširili Global Heatmapom – online alatom na kojem možeš vidjeti rute na kojima korisnici ove aplikacije trče, a kojim ulicama i cestama voze bicikl. Strava prikuplja podatke od nekih 42 milijuna korisnika i potom te podatke pretvara u zemljopisnu kartu tjelesne aktivnosti širom svijeta.

Pronađi mjesto koje te zanima na Global Heatmapu, zumiraj i otkrij gdje ekipa u tom kraju trči, a gdje voze bicikl.

Uz pomoć ovog alata, planiranje treninga vrlo je jednostavno, bez obzira na to gdje otputuješ na ljetovanje. Naravno, pritom nikako nemoj zaboraviti tenisice, bicikl i svoj mobilni uređaj.

Posljednja izmjena: 28.06.2015.
Možda će te zanimati i: