bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Humorom protiv tužbe
‹ Fun novosti

Humorom protiv tužbe 12.06.

U slučaju da dobiješ pismo odvjetnika, u kojem ti se prijeti tužbom i traži odšteta, uvijek možeš reagirati kao Matthew Inman, tvorac popularnog internetskog stripa Oatmeal, i na tužbu odgovoriti crtežom

Gospođa na priloženom crtežu predstavlja vlasnike web odredišta funnyjunk.com koji od Matthewa traže 20.000 dolara. Naime, lani je funnyjunk mrtav-hladan pokrao na desetine Oatmeal stripova i stavio ih na svoje stranice. Matthew ih je zbog toga propisno popljuvao u svom blogu, a funnyjunk sad, putem odvjetnika, traži 20.000 dolara od Matthewa zbog nanešena štete po čast i ugled. Ukratko, lopovi su se našli uvrijeđenima i sad žele zaraditi na tome.

Naravno da ih je Matthew 'otkantao'. Osim prigodne ilustracije odlučio je prikupiti tih 20.000 dolara putem donacija te onda sav novac pokloniti Društvu za zaštitu životinja i Američkom udruženju za borbu protiv raka. U svega nekoliko sati prikupio je više od 80.000 dolara, a ako i ti želiš pomoći medvjedu da pronađe ljubav svog života, ubaci koju kunu ovdje:

http://www.indiegogo.com/bearlovegood

Prava internetska sudska drama, ali svi znamo tko će na kraju pobijediti, zar ne?

Posljednja izmjena: 02.07.2012.
Pitanja i komentari
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)