bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Uber dostava
‹ Fun novosti

Uber dostava 27.04.

Kod nas se upravo raspravlja o opasnostima 'opakog' Ubera po jadne taksiste u pokušaju zaustavljanje još jedne inovacija s trulog Zapada dok tamo Uber grabi velikim koracima i svojim mušterijama, osim prijevoza, sad omogućava i dostave klope u tren oka

Svaka reklama je dobra reklama pa je tako nedavno osipanje drvlja i kamenja po Uberu, nakon najave mogućeg dolaska u Hrvatsku, dovelo samo to toga da je još više Hrvata čulo za tu uslugu i poželjelo je u svom gradu.

Dok se naši brzi zakonodavci dogovore je li Uber kompatibilan s hrvatskim zakonima i dok sudovi odluče krši li ova usluga neka opskurna ustavna prava taksista, ispod Savskog mosta proteći će dovoljno vode da sušnu Kaliforniju pretvori u močvaru.

U međuvremenu, Uber se širi svijetom, a tvrtka konstantno osmišljava nove proizvode. Tako su ovih dana u četiri grada, Los Angelesu, Chicagu, New Yorku i Barceloni, ponudili UberEats uslugu.

Stvar je vrlo jednostavna - u UberEats aplikaciju na mobitelu ukucaš svoju adresu ili pronađeš svoju lokaciju na zemljopisnoj karti, odabereš klopu iz jednog od restorana koji imaju ugovor s Uberom i vozač će ti u roku od nekoliko minuta dostaviti hranu.

Zašto naručivati Uberom umjesto direktno od restorana? Pa, možda zato što imaju daleko veći izbor hrane iz mnoštva restorana. Osim toga, siguran si da nikada više nećeš morati čekati dostavljača da napokon pronađe vremena za tvoju dostavu i slušati isprike tipa: 'Sorry, baš sam krenuo do vas, a onda je blablabla…'.

Izvor

Posljednja izmjena: 28.04.2015.
Možda će te zanimati i: