bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Valentinovo alert!
‹ Fun novosti

Valentinovo alert! 29.01.

Čitateljice našeg bloga sigurno znaju što je 14. veljače, dok mnogi čitatelji konstantno zaboravljaju kad pada to Valentinovo i čemu sve to uopće služi. Da opet ne bude panike dan-dva prije Valentinova, evo par prijedloga za kupovinu fora poklona

Valentinovo je vjerojatno blagdan koji najviše polarizira opće pučanstvo. Polovica stanovnika Hrvatske ne može dočekati taj dan kako bi saznali koliko ih vole njihovi najbliži, a druga polovica Valentinovo smješta u istu kategoriju s Međunarodnim danom zaštite od buke ili Svjetskim danom učitelja. I da, oba ova dana postoje, baš kao i to mitsko Valentinovo.

To što je polovica pučanstva koja brije na Valentinovo uglavnom ženskog roda, a druga polovica uglavnom muškog, čista je slučajnost. :)

Spadaš li u onu polovicu koja zaboravlja kad je Valentinovo i onda 14. veljače panično obilazi cvjećarne pokušavajući pronaći buket dostojan ljubavi svog života, odlučili smo ti pomoći. Iskopali smo par fora poklona na netu, pa ako se odlučiš za kupovinu, još uvijek stigneš naručiti i primiti poklon do Valentinova. Dočekaj Valentinovo kao boss, spreman za izjavljivanje vječne ljubavi i romantičnu večeru uz svijeće i laganice. Što će biti poslije? To ovisi samo o tebi.

iPhone kućište

Cure, uspijete li nagovoriti 'težu polovicu' da svoj mobač 'obuče' u ovakvo kućište, odmah se udajte za njega. Taj je gotov.

USB stick set

Hobotnice u ljubavnom zagrljaju. Postoji li romantičniji prizor od ovoga?

Spliter za slušalice

Kad već dijelite sve, podijelite i glazbu koju slušate. Ne preporučamo disfunkcionalnim parovima gdje on sluša klasiku, a ona narodnjake – i obratno.

Goblen

Ozbiljno, ozbiljni smo. Zamisli facu svoje cure kad joj pokloniš goblen koji si izvezao svojim rukama. Nego, možemo vas snimati u trenutku primopredaje i video postaviti na YouTube?

USB kazeta

Kopiraj svoje starce i omiljenoj osobi 'snimi' kazetu na USB sticku. Naravno, obavezno rukom ispiši naslove pjesama. Bez toga se ne broji.

Posljednja izmjena: 29.01.2014.
Možda će te zanimati i: