bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Zaigraj nogomet na Facebook Messengeru
‹ Fun novosti

Zaigraj nogomet na Facebook Messengeru 17.06.

Nogometna groznica ne samo da je zahvatila Europu, već i cijeli svijet. Kako i ne bi kad se na Euru igra odličan nogomet, a navijači (uglavnom) uživaju. Brojne tvrtke dale su svoj obol nogometnoj pomami pa nije čudo da im se pridružio i Facebook sa zabavnom online igrom koju možeš zaigrati s ekipom

Volio ti ili ne Facebook Messenger, vjerojatno ga ipak koristiš. Nezaobilazna aplikacija na većini smartfona ima nekoliko ne tako poznatih odlika koje mogu biti prilično zanimljive.

Recimo, jesi li znao da slanjem emojija u obliku nogometne lopte aktiviraš jednostavnu i zabavnu igru? Čim pošalješ 'loptasti' emoji, pojavit će se opcija za pokretanje igre u kojoj je cilj što duže žonglirati nogometnom loptom tapkajući po njoj na zaslonu smartfona.

Pređeš li brojku od 10 'udaraca' igra će početi paliti reflektore, ispaljivati vatromet u pozadini zaslona i raditi slične stvari kako bi te omela u koncentriranom dodirivanju lopte.

Kad prvi put promašiš, igra je gotova, a svoj rezultat možeš usporediti s rezultatom frendova i frendica kojima si poslao emoji.

Jednostavno, zarazno i zabavno - kao stvoreno za ubijanje vremena dok čekaš da počne sljedeća utakmica.

Posljednja izmjena: 17.06.2016.
Možda će te zanimati i: