bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Zračna sigurnost za internet generaciju
‹ Fun novosti

Zračna sigurnost za internet generaciju 21.05.

Korisne video prezentacije kojima nas zračni prijevoznici pokušavaju naučiti što učiniti u slučaju nekog problema u avionu, nitko ne gleda. Zašto bi ih gledali kad su ionako dosadne do bola? No, kad bi svi takvi filmovi bili zabavni poput ovih…

Američki avioprijevoznik Delta napravio je video o sigurnosti zračnog prometa za internetsku generaciju. Umjesto zgodnih faca koje nam dosadnim glasom objašnjavaju što napraviti s maskom za kisik i gdje se nalaze izlazi u slučaju nužde dok kamera prikazuje jednako dosadne snimke, ovaj put edukativni video je 'začinjen' s brojnim internetskim zvijezdama.

Delta je za svoj video 'angažirala' Nyan Cata, kozu Taylor Swift i Lanu, poznatiju kao Overly Attached Girlfriend. Tu su i memeovi poput Harlem Shakea, banane koja pleše, naporne naranče, a oni stariji prepoznat će i bebu koja pleše iz Ally McBeal, jedan od prvih internetskih, viralnih hitova.

Moramo priznati da je, zahvaljujući pametnoj upotrebi internetskih fora, ovo drugi ovakav video koji samo odgledali do kraja. A koji je prvi? Pa ovaj, naravno:

Izvor

Posljednja izmjena: 23.05.2015.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • mhatic 15.06.2015. 09:03
  • Elal ima animirani film za tu svrhu, prilično je zabavan...
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)