bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
How to
Kako otvoriti 'Moj bonbon profil' za pretplatnike
‹ How to

Kako otvoriti 'Moj bonbon profil' za pretplatnike 16.10.

Otvaranje novog Moj bonbon profila jednostavno je kao otvaranje očiju nakon dobrog sna. Na profilu možeš podesiti cijelo čudo opcija i prilagoditi bonbon broj na pretplati prema svojim potrebama. Dođi da ti pokažemo što i kako…

Zamisli da odeš na more i ne poneseš ručnik za plažu. Ne zato što si ga zaboravio već zato što, nekim čudom, ti ne znaš da takvi ručnici uopće i postoje. Nakon svakog kupanja izađeš van iz mora, stojiš dok se ne osušiš i pritom se čudiš zašto svi oko tebe leže i uživaju. Pokušao si i ti, ali dosadni pijesak i kamenčići odmah se lijepe za kožu. Kad bi samo mogao prokužiti u čemu je fora…

Nema fore, stvar je u tome da svi drugi koriste nešto što se podrazumijeva, baš kao što se Moj bonbon profil podrazumijeva ako imaš bonbon pretplatu. Naprosto, sve su to male stvari koje ti olakšavaju život i čine ga jednostavnijim.

Otvaranje Moj bonbon profila gotovo je u tren oka, a jednom kad se registriraš, pitat ćeš se zašto to nisi napravio davno prije. Ovo pogotovo vrijedi za bonbon pretplatnike koji mogu administrirati svoj broj do najsitnijih detalja. 

Dosta hvale, daj da ti pokažemo kako se prijaviti na Moj bonbon profil i što sve možeš s njim, ukoliko imaš bonbon pretplatu.

1. Bez obzira na to da li si već registriran ili nisi, nema ti druge nego kliknuti na Registracija/Prijava u Moj bonbon.

2. Ovo vrijedi za neregistriranu ekipu. Upiši mail adresu, odaberi nadimak, ukucaj bonbon lozinku, označi kućice za newsletter/uvjete korištenja i registriraj se. Nije boljelo, jelda? :)

3. Nakon registracije i/ili prijave, pozdravit će te početni ekran na kojem treba dodati tvoj bonbon broj (Dodaj novi broj u svoj profil)

4. Unesi broj i klik na Dodaj

5. OIB, komada jedan :)

6. Na broj koji si unio stiže SMS s privremenom lozinkom koju trebaš ukucati pod Kod

7. Eto nas nazad na početnom ekranu. Sad kad si unio bonbon broj, idemo unijeti ime koje će te asocirati na broj. Klik na Dodaj ime broja...

8. Otvorit će se prozor u koji ukucaš ime, prezime, nadimak, whatever...

9. I gotovi smo! Klik na maleni broj iznad imena omogućit će da ti promijeniš ime vezano uz bonbon broj, a klik na ime vodi te u...

10. Detalji tvog bonbon broja. Tu ćeš provoditi najviše vremena. Kako i ne bi kad u detaljima možeš aktivirati pakete, podesiti limite i minimalnu mjesečnu potrošnju, privremeno isključiti broj iz mreže te vidjeti stanje zadnjih računa. Nema što nema!

11. Opcija Računi nikom nije pretjerano draga, ali je korisna. Pregledaj, plati i isprintaj račune. Ne zaboravi da jedan račun godišnje koji je veći od 100 kn možeš platiti na dvije ili tri rate. Definitivno korisno

12. Obavijesti? Obavijesti. :)

13. Moje narudžbe pregledan su prikaz kupovina koje si obavio za svoje bonbon brojeve.

14. Šećer na kraju. Web SMS omogućava ti slanje 20 besplatnih SMS poruka mjesečno. Iskoristi ponuđeno, dude.

Sad vidiš koje su sve prednosti ručnika… pardon, Moj bonbon profila. Otvoriš ga za 30 sekundi i onda više ne možeš zamisliti bonbon pretplatu bez čačkanja po postavkama profila. Sve što trebaš, udaljeno je samo par klikova mišem od naslovne stranice.

Kao i uvijek, slobodno zagnjavi naše cure i dečke iz korisničke podrške ukoliko imaš pitanja, problema ili trebaš pomoć.

Cya.

Posljednja izmjena: 16.10.2014.