bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
How to
Kako privremeno isključiti broj iz mreže
‹ How to

Kako privremeno isključiti broj iz mreže 28.08.

Putuješ na par mjeseci i razmišljaš kako je baš bezveze plaćati račune za mobitel koji ionako nećeš koristiti? Uostalom, zašto bi ga i plaćao? Odeš na Moj bonbon profil i u par klikova privremeno isključiš svoju bonbon pretplatu iz mreže

Malo, pomalo, sve više štedimo. Odlična je to navika koju usvajamo kako odrastamo. Svaka kuna koju pospremiš sa strane dobro će doći u budućnosti, bilo za uživanciju, bilo za nešto važno.

Odličan način štednje je i privremeno isključenje broja iz mreže. Naravno, ovakvo što dolazi u obzir samo kad ti broj neće trebati duže vrijeme, ali zašto ga imati uključenim kad ga vrlo jednostavno možeš privremeno isključiti?

Jednom godišnje, kod nas možeš privremeno isključiti bonbon pretplatu na razdoblje od 1 do 6 mjeseci. Odlučiš na koje razdoblje želiš 'odmoriti' broj, isključiš ga i u tom razdoblju ne dobivaš račune. Kad se vratiš s krstarenja po Pacifiku, tvoj broj ponovno će se aktivirati prvog dana u odabranom mjesecu.

Svi paketi koji su aktivni u trenutku privremenog isključenja broja iz mreže bit će deaktivirani i neće se reaktivirati kad se broj ponovno uključi u mrežu, a na tebi je da sam ponovno aktiviraš pakete koje želiš. No, zato je usluga totalno besplatna, a sama procedura vrlo je jednostavna. Elem…

1. Klik na Moj bonbon profil pa na Administracija

2. Na samom dnu stranice Administracija, nalazi se link Privremeno isključi broj iz mreže

3. U pop-up prozoru odaberi od kad i na koje vremensko razdoblje želiš privremeno isključiti broj

4. Potvrdi privremeno isključenje

5. Pojavit će se poruka s datumom privremenog isključenja

6. To je to. Sad možeš vidjeti i poruku koja te obavještava kad počinje i završava privremeno isključenje koje si zatražio

Jednostavno, zar ne? Nego, da ponovimo par bitnih stvari - privremeno isključenje broja vrijedi samo za bonbon pretplatnike, ne naplaćuje se i deaktivira aktivne pakete.

Eto, sad možeš na egzotično putovanje o kojem maštaš godinama i usput uštedjeti nešto love, a tvoj broj će te strpljivo čekati da se vratiš doma.

Naravno, za sva dodatna pitanja javi se najboljoj korisničkoj podršci istočno od Texasa.

Posljednja izmjena: 28.08.2014.