bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Recenzije
Sony Ericsson Live with Walkman
‹ Recenzije

Sony Ericsson Live with Walkman 06.07.

Savršen mobitel za sve one koji tek ulaze u smartphone svijet. Jednostavnog, ali atraktivnog dizajna, nakrcan korisnim aplikacijama, jeftin, a tu je i walkman. Što ćeš više od mobitela?

Ne možeš zamisliti kakav je Božić bio prije tridesetak godina. Naši roditelji, tada klinci, željno su čekali dolazak Djeda Mraza u vidu rodbine iz Njemačke, Švicarske ili neke druge 'gastarbajterske' zemlje. Donosili su se slatkiši, igračke i odjeća, ali jedan poklon je bio ravan dobitku na lutriji - pravi Sony Walkman. Tko ga je imao, taj je bio car. Čovječe, hodaš i slušaš muziku! I još možeš snimiti što god poželiš na kasetu! Mrak!

'Ajmo premotati film 30 godina unaprijed, u sadašnjost, kada je slušanje muzike u pokretu normalno kao disanje i kada mnogi, damo se kladiti, niti ne znaju što je to audio kaseta. Kasete je pojela digitalna tehnologija, ali walkman je preživio. Zadnja generacija walkmana našla je svoje mjesto u Sony Ericsson mobilnim telefonima, pa tako i u našem SE Liveu.

No Sony Ericsson Live with Walkman puno je više od mobitela s odličnim mp3 playerom. SE Live je savršen za smartphone 'početnike'. Napokon si odlučio baciti prastari mobitel kojeg si kupio dok je Ćiro još bio izbornik naše repke? A ti si se sjetila da bi mogla zamijeniti mob kojeg si naslijedila od bake? Evo ga, SE Live! Ne traži dalje, to je to.

Pouzdan mobitel, kao stvoren za upoznavanje svih čari Androida i mobilnog interneta. Vizualno dojmljiv, praktičnih dimenzija, brz, tu je 5,1 megapikselna kamera, već spomenuti walkman, odlični zvučnici, brdo aplikacija i igrica, slušalice, dvogodišnja garancija... 

Najveća fora je TrackID aplikacija pomoću koje možeš snimiti bilo koju pjesmu, gdje god je čuješ, a aplikacija će je prepoznati, te prikazati ime izvođača i pjesme. Nema više: 'Jao, kako se zove ona pjesma? Ma sigurno znaš, onaj spot s rasplesanim čiuauama?' Sad snimiš pjesmu i prepustiš mobu da nađe tko i što pjeva. Fora je i mogućnost snimanja 3d panoramskih fotografija pomoću priložene aplikacije.

I na kraju, da ne kažeš kako samo hvalimo, imamo i jednu malu zamjerku, a tiče se baterije. Treba je puniti svakih dan-dva, ali nije bad, jer je sam proces punjenja vrlo brzo gotov.

Što još reći, koju posluku porati? Uvjeri se sam koliko svi hvale SE Live po forumima, klikni na na naš dućan i... :)

bug.hr: GTA III ne da dobro radi - već odlično
bonbon forum: Dobio sam puno za relativno dobru cijenu
cafe.mobil.hr: Mobitel je mrak

Posljednja izmjena: 06.07.2012.
Pitanja i komentari
 • DorisOs 06.10.2012. 18:31
 • Jel ga jos uvijek ima u ponudi i kolika je cijena?
 • 0 Odgovora
 • TiMo 09.07.2012. 16:31
 • Jel ima bijeli u ponudi?
 • 1 Odgovor
 • LordanK 09.07.2012. 09:05
 • ajmo svi na smartphones
 • 0 Odgovora
 • flyer26 06.07.2012. 15:27
 • Koju posluku porati?
  E sad sam se sjetil tog videa.. baš ste me nasmijali :D
 • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)