bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
112 tableta = 1 glasovir
‹ Tech novosti

112 tableta = 1 glasovir 24.12.

Blagdanska groznica ne poznaje granice. Dok mi kupujemo, trgovci i proizvođači na sve načine nastoje reklamirati svoje proizvode kako bismo ih kupovali još više. Izuzetak nije niti Samsung koji je ovih dana isfurao sjajan marketinški trik

Samsung je ove godine predstavio pregršt novih gadgeta. Samo najveći poznavatelji tržišta i zaljubljenici u Samsung (ima li takvih?) pamte sve te Galaxy modele – od smartfona do tableta. Među svim tim uređajima našao se i Galaxy Tab S2 – moćan Android tablet koji bi se trebao konkurirati iPadu.

Južnokorejski div ne štedi kad je u pitanju marketing i svaku priliku koristi kako bi promovirao svoje proizvode. Blagdansko vrijeme idealno je za marketinške aktivnosti, pogotovo one koje privlače pažnju javnosti.

Upravo takav event organizirao je Samsung u Londonu, na kojem je britanska pop ikona Myleene Klaas predstavila klavir napravljen od 112 S2 tableta.

Myleene je predstavila neobičan instrument, a potom su za klavir sjeli pijanisti i pokazali da nije riječ samo o igrački, već da se za Galaxy Tab S2 klavirom itekako može svirati.

Samsung tvrdi kako je riječ o prvom klaviru izrađenom od Samsung tableta, a samo šest uređaja predstavljaju tipke dok se ostali nalaze na kućištu klavira kako bi publiku zabavljali svjetlosnim efektima dok traje koncert.

Naravno, cijeli je event bio u božićnom ozračju pa su pijanisti prašili po blagdanskim pjesmama dok su tableti na klaviru prikazivali jednako prigodne animacije kuglica, starca u crvenoj odori, poklona i sličnih, svima nam dobro poznatih signala koji šapuću: kupi, troši, pokloni, kupi, troši, pokloni…

Eto, i mi smo kupili, istrošili se, poklonili super poklone svima do kojih nam je stalo i sad nam preostaje samo poželjeti ti sretan Božić. Pusa.

Izvor

Posljednja izmjena: 27.12.2015.
Možda će te zanimati i: