bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Acer Predator 21 X – zvijer od laptopa
‹ Tech novosti

Acer Predator 21 X – zvijer od laptopa 31.08.

Pazi ovaj stroj – 64 gige RAM-a, 4 GB SSD, dvije Nvidije GeForce GTX 1080 u SLI modu, i7 procesor i HD web kamera. Mrak od kante, zar ne? Pomislit ćeš da smo prolupali kad ti kažemo da to nisu specifikacije gaming računala već laptopa koji plijeni ne samo specifikacijama već i težinom od 8 kilograma

Navikli samo da su nove generacije laptopa sve lakše i lakše, ali gameri će ti reći da takvi laptopi ne mogu parirati stolnim računalima kad su u pitanju performanse. Acer je odlučio raskrstiti s takvom filozofijom i serijom Predator prijenosnih računala privukao gamere kojima treba stroj za igranje kojeg mogu ponijeti sa sobom, gdje god krenuli.

Predatori su prilično moćni, glomazni i skupi laptopi, ali sad je Acer otišao korak dalje i predstavio pravo čudovište – Predator 21 X. Ime mu dolazi od 21-inčnog zakrivljenog zaslona rezolucije 2560x1080. Za vrhunski vizualni doživljaj brine se G-Sync tehnologija i dvije GeForce GTX 1080 grafičke kartice dok zvučni ugođaj upotpunjuje 4.2 audio sustav.

Sve ja na ovom laptopu vrhunski pa i mehanička Cherry MX tipkovnica  na kojoj se numerički dio može preklopiti i tako pretvoriti u trackpad.

Dimenzije su impresivnih 568 x 314.5 x 83.25 mm, a baterija služi samo da upališ računalo dok tražiš utičnicu.

Predator 21 X teži nešto više od 8 kilograma dok cijenu Acer još nije objavio. Ova će mrcina u prodaju tek u siječnju, a do tad ćemo valjda saznati i cijenu koja bi trebala biti negdje u rangu prosječnog gradskog automobila.

Izvor

Posljednja izmjena: 01.09.2016.
Možda će te zanimati i: