bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Billy
‹ Tech novosti

App tjedna: Billy 15.04.

Stanarina, struje, voda, grijanje, Netflix, bonbon… računi koji nam svaki mjesec stižu na naplatu nisu ništa nego pretplata. Pretplaćeni smo na komunalije, ali i stvari koje nas vesele ili nam trebaju pa svaki mjesec šutke vadimo novčanik i plaćamo račune. Olakšaj si plaćanje s Billyjem, aplikacijom koja će ti pokazati koliko zbilja trošiš iz mjeseca u mjesec

Ulazimo u drugu polovicu mjeseca, a to znači dodatni stres svaki put kad odlazimo na bankomat. Naime, kako se mjesec bliži kraju sve je manje love na računu i umjesto da počnemo štedjeti mi se odlučujemo za taktiku 'digni pare, ne gledaj stanje'.

Znaš kako to funkcionira – digneš lovu na bankomatu i ne zatražiš ispis stanja na računu. Ono – ako ga ne vidiš i nije tako strašno iako znaš da si u debelom minusu.

Možda bi pomoglo kad bi znao kud ti svaki mjesec odlazi lova s računa. Nisu u pitanju samo komunalije, sad su tu i Playstation Plus, Netflix, pretplata na online igru ili dvije, neki streaming glazbeni servis, pokoji online tečaj, par terabajta u cloudu… ni sami više nismo sigurni koliko servisa i pretplata plaćamo.

Na znaš ti, ali zna Billy – besplatna iOS aplikacija koja će izračunati koliko svaki mjesec trošiš na raznorazne pretplate. Billy ima na stotine predefiniranih servisa s relevantnim cijenama te mogućnost stvaranja 'custom' pretplata poput stanarine ili računa za komunalije.

Sve pretplate Billy će zbrojiti i prezentirati na pregledan način kako bi u tren oka provjerio gdje i kako uštedjeti.

Preporučujemo.

Posljednja izmjena: 17.04.2016.
Možda će te zanimati i: