bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Eventos
‹ Tech novosti

App tjedna: Eventos 29.09.

Koliko god mi to ponekad negirali, Zagreb je ipak grad u kojem se puno toga događa. Problem je što teško dolazimo do informacija o koncertima, izložbama ili naprosto dobrom mjestu za izlazak. Gdje izaći, kad, koliko to košta – samo su neka od pitanja su na koja će ti odgovoriti Eventos

Nego, jesi iz Zagreba ili si u ZGB došao zbog škole, faksa ili posla? Spadaš li u drugu skupinu sigurno se sjećaš koliko si izgubljen bio kad si tek stigao u metropolu.

Mama ti je rekla da 'šestica' vozi od Glavnog do Trga i da preko puta stadiona ima zoološki vrt (sjeća se ona, išla je tamo prije 25 godina na izlet sa školom), a sve ostalo bilo je potpuna nepoznanica.

Kamo izaći i ne osjećati se kao alien? Gdje pronaći ekipu koja brije na iste stvari kao i ti? Tko večeras svira? Otvara li se neka izložba na kojoj će besplatno nuditi kanapee i šampanjac? Naravno da nemaš pojma, ali to nije razlog da tvoj društveni život pati u vrtlogu usamljenosti i nostalgije za provincijom.

Nikako, jer ti imaš Android smartfon i uvijek možeš skinuti aplikaciju poput Eventosa. Riječ je o appu koji se svakodnevno osvježava relevantnim informacijama o svim vrstama događanja u glavnom nam gradu.

Koncerti, sportske priredbe, izložbe i sve što se događa u Zagrebu dostupno je na tvom smartfonu. App nije čudo dizajna, ali je vrlo funkcionalan i pregledan.

Događanja su podijeljena u nekoliko kategorija (Koncerti, Noćni život, Sport…), a na tebi je da pronađeš onu koja te zanima, pročitaš informacije o eventu i pojaviš se tamo u predviđeno vrijeme.

Eventos je besplatan, a jedina mana mu je što je trenutno dostupan samo za Android uređaje. E ka.

Posljednja izmjena: 30.09.2015.
Možda će te zanimati i: