bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Face Swap Live
‹ Tech novosti

App tjedna: Face Swap Live 30.12.

Appovi mogu biti korisni, edukativni, mogu povećati produktivnost, poboljšati nam život, ali nekako su nam najdraže zabavno-šašave aplikacije. Face Swap Live će te itekako zabaviti, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme kad se fotkamo na svakom koraku

Face swap ili ‘zamjena faca’, stara je internetska tradicija. Mnoštvo je aplikacija i programa koji ti omogućuju da svoje lice nalijepiš na tuđu glavu i obratno, ali niti jedna se ne može mjeriti s Face Swap Liveom (FSL).

Naime, dok ostale aplikacije zahtijevaju ručno ‘namještanje’ faca, FSL sve radi automatski. Snimaš selfie s prijateljem? FSL će zamijeniti vaše face u stvarnom vremenu. Snimaš solo selfie? Odaberi neko od poznatih lice koje si preuzeo s interneta i saznaj kako bi izgledao da imaš facu Bradleyja Coopera, Jennifer Lawrence ili Željka Pervana.

App radi tako što locira lice putem kamere, mapira ga u stvarnom vremenu i potom ga renderira na drugoj faci.

Face Swap Live trenutno je dostupan samo za iOS uređaje i košta tek 99 centi. Zbilja nema razloga da ne isprobaš ovaj šašavi app i pritom se dobro zabaviš razmjenjujući jednako šašave fotke s ekipom.

Posljednja izmjena: 02.01.2016.
Možda će te zanimati i: