bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Flush Toilet Finder
‹ Tech novosti

App tjedna: Flush Toilet Finder 29.07.

Znaš onaj osjećaj kad si negdje na putu, usred nepoznatog grada, a priroda te počne zvati da obaviš ono što moraš? Ne kažu uzalud da 'sila boga ne moli' i tada nije lako pronaći najbliži WC. No, i za takvo što postoji aplikacija

Dakle, situacija je sljedeća – nalaziš se negdje na ljetovanju, odlučio si obići obližnji grad u kojem nikad nisi bio i dok se diviš arhitektonskim znamenitostima i lokalnim komadima debelo crijevo ti odjednom pošalje signal kako je vrijeme za posjet WC-u.

Lagano počinješ skenirati okolinu u potrazi za spasonosnim natpisom 'WC', ali u blizini su samo suvenirnice i skupi restorani. Panika polako raste, istovremeno s pritiskom tamo dolje, a toliko željenog WC-a nema, pa nema. I, što ćeš sad?

Ništa, lijepo pokreneš aplikaciju Flush Toilet Finder, dostupnu za Android i iOS uređaje, a ona će pronaći WC najbliži tvojoj lokaciji pa putem Google ili Apple Mapsa odvesti te tamo. Na tebi je samo da požuriš što se u takvim situacijama i podrazumijeva.

Aplikacija je potpuno besplatna, a jedna zamjera je što neki WC-i do kojih će te aplikacija dovesti ne postoje u stvarnost. No, takva je sudbina svih appova koji funkcioniraju na principu crowdsourcinga.

Sve što želimo takvim 'šaljivdžijama', koji unose lažne WC-e, je da se jednom nađu u situaciji da i njima zatreba WC pa kad dođu do njega pomoću Flusha, shvate kako tamo nema spasonosne WC školjke. Karma, bish! 

Posljednja izmjena: 29.07.2015.
Možda će te zanimati i: