bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Jutarnji list
‹ Tech novosti

App tjedna: Jutarnji list 24.09.

Ugledaš ime naše aplikacije tjedna i pomisliš da smo se prodali. Nikad! Biramo isključivo appove koji su nam fora i korisni i koji će i tebi biti jednako fora te korisni. Aplikacija Jutarnjeg lista i više je od toga – riječ je o appu koji se bez beda može svrstati rame uz rame s vrhunskim news appovima

Hrvatska se može pohvaliti s brojnim, sjajnim mobilnim aplikacijama u skoro svim područjima. Jedino 'polje' na kojemu smo pomalo zaostajali za svijetom, bile su news aplikacije. Nije da ih nemamo, ima ih cijelo čudo, ali većina ih ničim ne odskače od prosjeka, o silnim reklamama koje otežavaju njihovo korištenje da i ne govorimo.

I kad smo se već pomirili sa sudbinom i sivilom prosjeka, stigla je hrvatska news aplikacija koja nas je oborila s nogu i to iz medija od kojeg se to nismo nadali – Jutarnjeg lista.

Ekipa iz EPH, potpomognuta developerima tvrtke Nivas, Mobilne komunikacije i Fractas (prepisali smo iz appa) napravila je daleko najbolji hrvatski news app.

Aplikacija koristi pomalo neobičan način navigacije, ali začas ćeš se naviknuti, a povratak na standardne 'webolike' aplikacije na tvom mobu postat će prava tlaka. Osim toga, app radi iznimno brzo i, ono najvažnije, nema reklama. Ponavljamo još jednom – NEMA REKLAMA!

Sadržaj je podijeljen u nekoliko rubrika (Vijesti, Spektakli, Sport, Crna kronika, Život i stil, Komentari, Kultura i Doktor) pa svatko može pronaći nešto što ga zanima.

Skini app za Android ili iOS mob i uvjeri se da je 'must have'.

Posljednja izmjena: 24.09.2015.
Možda će te zanimati i: