bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Kickstarter
‹ Tech novosti

App tjedna: Kickstarter 28.01.

Nešto više od 1.000 dana tj. 30-ak mjeseci ili skoro pune tri godine trebalo je da Kickstarter, nakon iOS verzije, objavi i svoju aplikaciju za Android uređaje. Bolje ikad nego ikad, pogotovo stoga što je novi app odličan komad softvera za mobilne uređaje

'Stani malo', povikat će iOS korisnici pa upitati zašto je Kickstarter naš app tjedna, kad ga oni već godinama koriste na svojim uređajima. Pa, dva su razloga. Prvi – riječ je o odličnom appu, a svako malo pišemo o nekom uspjehu ili failu koji je ponikao na najuspješnijoj crowdfunding platformi .

Drugo, tek je ovih dana, tri godine nakon iOS-a, Kickstarter svoju aplikaciju objavio i na Androidu. Pomalo neobična poslovna politika, ali valjda su u Kickstarteru napokon shvatili da nekih milijardu i po korisnika Android uređaja širom svijeta nisu tržišna skupina koju valja ignorirati.

Sad kad smo dočekali i taj dan, red je da kažemo i par riječi o samoj aplikaciji. Elegantan dizajn i sjajna funkcionalnost glavne su odlike besplatne Kickstarter aplikacije pomoću koje možeš pregledavati na tisuće projekata i odabrati one koje želiš pripomoći donacijom.

Fora je i takozvani 'Activity feed' na kojem možeš pratiti novosti o svim projektima koje si financijski podupro. Tu ćeš vidjeti i prijedloge za slične projekte koji bi te mogli zanimati.

Uglavnom, ako briješ na crowdfunding ovo je aplikacija koju moraš instalirati, bilo da žicaš, bilo da doniraš pare za nove, zanimljive projekte.

Android verziju možeš preuzeti ovdje, dok te iOS inačica čeka baš tu.

Posljednja izmjena: 30.01.2016.
Možda će te zanimati i: