bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: SKRWT
‹ Tech novosti

App tjedna: SKRWT 21.01.

Koliko puta si uslikao fotku za koju misliš da je super, a poslije, kad si je htio staviti na Instagram, skužio da kadar nije dobar, cijela slika je nagnuta ili nešto slično, jednako pogubno za fotku? Ne očajavaj, spas dolazi u obliku sjajne aplikacije za Android i iOS uređaje

Kad bi pogađali otkud tvorcima aplikacije SKRWT inspiracija za ime, brzo bi prokljuvili točan odgovor. SKRWT je vjerojatno skraćenica od uzvika kojeg mnogi nesvjesno izreknu kad im stvari ne idu za rukom. Kojeg? Ako znaš engleski, nije teško pogoditi da počinje na 'screw', a završava na 'it'. :)

Nešto slično svi mi uzviknemo kad ustanovimo da je fotografija koju smo upravo uslikali upropaštena nekom tehničkom sitnicom poput lošeg kadra ili nagnutosti. SCRWT će u tren oka popraviti takve greške i od tvoje fotke napraviti tehničko remek-djelo.

Osim osnovnih zahvata na fotki, poput rezanja i ravnanja, možeš čak promijeniti i perspektivu selektivno naginjući pojedine dijelove fotografije sve dok ne budeš zadovoljan konačnim rezultatom

Tu je i mnoštvo drugih opcija koje ćeš otkriti koristeći ovu sjajnu aplikaciju. Fotkaš li puno sa smartfonom onda je 15-ak kuna, koliko SKRWT košta, investicija koja se definitivno isplati. SKRWT je dostupan za Android i iOS uređaje.

Posljednja izmjena: 21.01.2016.
Možda će te zanimati i: