bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Toonify Me
‹ Tech novosti

App tjedna: Toonify Me 15.07.

Želiš li da tvoje fotke izgledaju drugačije? Želiš biti poseban, da te svi prate na Instagramu, da tvoje fotke šeraju u nedogled na Fejsu i da se o tebi u foto krugovima priča sa strahopoštovanjem? Sorry, Toonify Me onda nije app za tebe :)

Nekako su nam najdraže jednostavne aplikacije koje prokužiš čim si ih pokrenuo. Aplikacije koje su ekvivalent, recimo, šešira. Sve i da nikad u životu nisi vidio šešir odmah ćeš shvatiti gdje mu je mjesto. Na glavi, naravno.

Lako shvatljivi šešir je zakon za razliku od komplicirane kravate. Zamisli se u situaciji da pokloniš kravatu nekom tko je odrastao u pećini. Što bi on s njom? Možda bi je zavezao oko glave ili krenuo kopati nos s kravatom, ali sigurno ne bi iz prve zavezao savršeni windsor čvor.

Dakle, ne volimo kravate, a volimo kape i slične, jednostavne stvari. Nije nikakvo čudo da istu životnu filozofiju prakticiramo i kad su u pitanju aplikacije. Upravo takav, lako shvatljiv app je i Toonify Me. Pokreneš ga, odabereš jedan od desetak šašavih filtera inspiriranih animiranim filmovima, podesiš koliki intenzitet filtera želiš i okineš. Voila!

Rezultat je zabavan i često prilično impresivan. Naravno, fotke možeš uploadati na Dropbox, pokazati na društvenim mrežama i podijeliti na sve mile i nemile načine.

S obzirom na to da je Toonify Me ovaj tjedan besplatan za sve iOS korisnike, a inače košta smiješnih 99 centi, nema razloga da svoj iPhone ne opremiš još jednom aplikacijom koja će fotke s ljetovanja učiniti još zabavnijima. 

Posljednja izmjena: 15.07.2015.
Možda će te zanimati i: