bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
ASUS ZenWatch 3- sve bolji i bolji
‹ Tech novosti

ASUS ZenWatch 3- sve bolji i bolji 31.08.

ASUS-ov ZenWatch iz generaciju u generaciju sve je bolji uređaj. Nova, treća generacija ZenWatcha, predstavljena je u Berlinu i donosi brojna poboljšanja u odnosu na prethodnike

Hajdemo ovaj put bez opsežnog uvoda. Elem – ZenWatch 3 izrađen je od vrhunskog  nehrđajućeg čelika dok sam sat nije deblji od 10 milimetara. Lice sata naglašeno je prstenastim okvirom od ružičastog zlata na sva tri modela – gunmetal, srebrnom i, naravno, rose gold.

S desne strane nalaze se tri gumba od kojih se dimenzijama ističe onaj u sredini. Sat je otporan na prašinu i na uronjavanje u vodu do dubine od jednog metra. Ovo će razveseliti sportaše pogotovo stoga što ZenWatch 3 dolazi s ugrađenim ZentFit softverom.

Kad smo kod softvera, sat ima 50 različitih lica koji se mogu podešavati te oplemenjivati brojnim widgetima. Vrijedi naglasiti kako ASUS-ov pametni sat ima Snapdragon Wear 2100 – procesor koji je napravljen isključivo za wearable uređaje.

U ASUS-u tvrde kako sat bez problema može izdržati dva dana bez punjenja, a HyperCharge tehnologija omogućava punjenje 60% baterije u svega 15 minuta.

Novi sat uskoro će u europske trgovine po cijeni od 229 eura ili nekih 1.750 kuna. Uglavnom, razmišljaš li o kupovini pametnog sata, svakako bi trebao detaljnije pogledati ZenWatchu3 koji bi, uz ovu cijenu i mogućnosti, mogao postati prvak 'best buy' kategorije.

Izvor

Posljednja izmjena: 04.09.2016.
Možda će te zanimati i: