bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Baterijski, a puni k'o pravi
‹ Tech novosti

Baterijski, a puni k'o pravi 03.10.

Danas više nije dovoljno kupiti samo mobitel, već onda moraš ubosti i korice, rezervne maske, punjače… Kad već imaš cijeli komplet za preživljavanje i uljepšavanje smartfona, možda je vrijeme da nabaviš i opaki battery pack

Baterijski punjač za mob ili battery pack prilično je popularan zadnjih godinu-dvije. Kako i ne bi kad baterije na novim modelima smartfona traju manje od dana. Malo razgovora, a puno YouTubea, igranja i interneta razlozi su zašto nam smartfoni gutaju sve više i sve brže. Naravno, tome treba pridodati sve bolje i veće zaslone, a i sami proizvođači pokušavaju uštedjeti ugrađujući slabije baterije u svoje uređaje.

Što je tu je, možeš se vratiti na neku staru Nokiju, kod koje baterija traje tjedan dana, ili se pomiriti s činjenicom da svaku večer prije spavanja moraš oprati zube i staviti mob na punjenje.

Nekad se zaigraš ili zaboraviš pa te mobitel ujutro dočeka praznog ekrana i jednako prazne baterije. Lako što ćeš zakasniti na posao ili školu, ali gdje ćeš sad napuniti nezasitnu zvijer? Vidiš, tu na scenu stupa baterijski punjač.

U igru se uključio i Microsoft koju će uskoro u prodaju pustiti svoj Microsoft Portable Power battery pack. Unutra se nalazi baterija jakosti 6.000mAh, a u Microsoftu tvrde da njihov battery pack puni jednako brzo kao i zidna utičnica. U prijevodu, prosječni smartfon ćeš napuniti za 3-4 sata.

Microsoft Portable Power dolazi u tri boje (bijela, zelena i narančasta), ima portove kako za USB, tako i za micro USB, a u prodaji će stajati 49 dolara. Sve u svemu, nije zgorega imati ovakvo što u rezervi.

Izvor 

Posljednja izmjena: 03.10.2014.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • Josip Oreč 06.10.2014. 20:19
  • previše je to love za 6000mAh....ja sam preko ebay-a kupio 5200mAh za 12 dolara i još ima 4 ledice tako da mi može poslužiti kao baterija....imam ga po godine još radi i drži kapacitet
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)