bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Crvena jurilica by Pininfarina
‹ Tech novosti

Crvena jurilica by Pininfarina 10.11.

Slavni dizajnerski studio Pininfarina predstavio je vozilo koje svojom ljepotom može stati uz bok najboljim svjetskim automobilima. Fora je u tome što Zetor nije automobil, niti motocikl već traktor. No, u pitanju je sve samo ne običan traktor kakve inače viđamo po našim cestama

Nema previše razlike između traktora i automobila. Štoviše, ako znaš voziti auto, u traktoru ćeš se osjećati kao kod kuće nakon par minuta privikavanja. Imaš li te sreće pa uspiješ sjesti za volan novog Zetora, možda ti povratak za upravljač automobila više niti neće padati na pamet.

Zamisli samo – probijanje kroz gradsku gužvu u traktoru mora da je prava uživancija. Ceriš se od uha do uha i pičiš svojom trakom, ne obazirući se na prometnu vrevu. Svi oni divljaci za volanom koji ulaze u škare, oduzimaju prednost i voze kao da cesta pripada samo njima, dobro će razmisliti prije nego ulete traktoru teškom nekoliko tona, o strahopoštovanju prema velikoj, crvenoj beštiji s natpisom Zetor da i ne govorimo.

'Pininfarinin novi dizajn pomiče doživljaj Zetora u smjeru intenzivnijeg iskustva koje je ujedno vrlo senzualno, dinamično i moderno', hvali se Zetor u standardnom PR-u.

Tehničke specifikacije? Iskreno, to nas uopće ne zanima kad je u pitanju ovako krasna mašina. Dođe nam da sve pošaljemo k vragu i počnemo se baviti poljoprivredom. 

Izvor

Posljednja izmjena: 12.11.2015.
Možda će te zanimati i: