bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Ekstremna iPhone kućišta
‹ Tech novosti

Ekstremna iPhone kućišta 31.07.

iPhone je prekrasan, ali i skupocjen smartfon. Kako novi iPhone ne bi završio u smeću zbog pada u vodu ili u pijesak, uvijek ga možeš zaštititi kućištem. Predstavljamo neka od najčvršćih i najotpornijih kućišta na tržištu

Iz našeg iskustva, postoje tri vrste ljudi. Oni koji kupe smartfon i ponašaju se prema njemu kao prema upaljaču od 3 kune. Naravno, takav odnos rezultira izgrebanim, prljavim mobačem kojeg svako malo treba zamijeniti novim. Većina nas spada u zlatnu sredinu – održavamo mob, ali se prema njemu ne odnosimo kao da je izrađen od kineskog porculana. Treći su pedantni. Oni ne skidaju tapecirung s namještaja, niti iz novog automobila, a sigurni smo da kod kuće, na 120 centimetarskoj plazmi, imaju tabletić kojeg im je isplela baka. :)

Stavili bi oni tabletić i na iPhone, ali takvo što još nema u prodaji pa se moraju zadovoljiti najčvršćim kućištem koje mogu pronaći. Šalimo se, naravno da su ovakva kućišta prvenstveno namijenjena avanturistima i korisnicima koji puno vremena provode na otvorenom. Osim što čuvaju mob, većina ovih kućišta izgleda cool. Treba li ti zaštita za najboljeg džepnog prijatelja, moraš samo odlučiti koliko si love spreman potrošiti:

Otterbox Armor - ($99.95-$109.95)

Pravi oklop koji iPhone štiti od udaraca i padova. Sačuvat će tvoj mob i od 'ronjenja' do dva metra dubine, ali ne duže od pola sata. Dolazi u pet boja. Biraj.

Ballistic Hard Core - $59.99

Pravo kućište za sve one koji imaju strah da će ogrebati zaslon iPhonea. Podrazumijeva se da štiti od 'klasika' poput prašine i padova. Nažalost, ne pliva.

Case Mate Tough Extreme - $60

Kućište koje će obožavati poslovnjaci skloni nošnji mobitela za pojasom. Sad ga mogu izvlačiti iz futrole koja ima 'tri sloja ekstremne zaštite'.

LifeJacket Float - ($79.99 + $39.99 )

Pazi ovo, Float je dodatak za kućište za iPhone. Nakon što kupiš zaštitno kućište, možeš nadoplatiti 40 dolara kako bi bio siguran da će tvoj mob prilikom pada u vodu ostati plutati umjesto da potone u vječna lovišta.

Griffin Survivor - $49.99

Military tipovi kupit će ovo kućište bez razmišljanja. Osim fora izgleda, zaštiti će iPhone od svega, osim vode.

Izvor

Posljednja izmjena: 13.08.2013.
Možda će te zanimati i: