bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Google besplatno dijeli profesionalni foto softver
‹ Tech novosti

Google besplatno dijeli profesionalni foto softver 28.03.

Nakon što pročitaš ovakav naslov moraš se zapitati u čemu je fora. Pomisliš kako te sigurno traže broj kreditne ili da kupiš prekrasni set noževa od nerđajućeg čelika uz kojeg ćeš dobiti softver pun bugova i spywarea. A onda, vidiš da je u pitanju Google i skužiš da nema fore već je zbilja u pitanju vrhunski softver kojeg možeš nabaviti potpuno besplatno i totalno legalno

Google se bavi svim i svačim pa i proizvodnjom softvera za obradu fotografija. Njihova Nik Collection na glasu je kao jedan od boljih alata za digitalno procesiranje fotki, a do ovog Uskrsa si za Nik Collection morao iskeširati 150 dolara.

No, ubuduće ćeš ovu kolekciju od sedam profesionalnih softverskih foto alata moći preuzeti i instalirati potpuno besplatno.

'Nastavljamo se dugoročno fokusirati na izradu nevjerojatnih foto alata za mobilne platforme pa smo odlučili našu Nik Collection desktop verziju ponuditi besplatno kako bi je svi mogli koristiti', stoji u objavi za medije iz Googlea.

Nik Collection se sastoji od sedam alata za PC računala: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro i Dfine.

Riječ je o moćnim pomagalima koje će u vještim rukama od svake fotografije napraviti pravo, malo remek-djelo.

Inače, ovaj je set alata do 2013. koštao 500 dolara, a svi koji su ove godine kupili Nik Collection dobit će svoju lovu nazad.

Baviš se fotografijom, bilo amaterski, bilo profesionalno? Onda nemaš što razmišljati – trk na Nik Collection web odredište kako bi preuzeo alate koje ćeš koristit skoro pa svakodnevno. Naravno, ne zaboravi usput nabaviti i Photoshop. :)

Izvor

Posljednja izmjena: 07.04.2016.
Možda će te zanimati i: