bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Halo, ovdje rukavica!
‹ Tech novosti

Halo, ovdje rukavica! 19.09.

Vidjeli smo raznorazne beskorisne dodatke za smartphone. Uglavnom je riječ o gadgetima koji su fora na prvi pogled, ali brzo dosade. No, zabavan, a ujedno i koristan dodatak poput Hi-Call rukavice rijetko se viđa

Megafon za iPhone? Limenka umjesto mikrofona? Divovske retro slušalice? Nije da se čudimo čega sve ima, već nas iznova zapanjuje činjenica da netko kupuje sve te beskorisne dodatke za smartphone. U pravoj poplavi raznoraznih gluposti pravo je osvježenje pronaći dodatak koji je drugačiji, inovativan, pomalo blesav, ali ujedno i nevjerojatno cool.

Upoznaj Hi-Call, rukavice koje pojmu 'hands free' daju potpuno novo značenje. Riječ je o pravim toplim, vunenim rukavicama koje mogu posložiti i za obavljanje telefonskih poziva. Minijaturni zvučnik ugrađen je u palac, a mikrofon u mali prst Hi-Call rukavice. Kontrole za uspostavljanje, prekid ili ignoriranje poziva nalaze se na zglobu dok rukavica sa smartphonom komunicira putem Bluetootha. Punjenje je riješeno putem mini USB priključka. Hi-Call se hvali i kapacitivnom tehnologijom koja omogućava korištenje touchscreena dok nosiš rukavice.

Svaki smartphone koji koristi Bluetooth može se koristiti s Hi-Call 'slrukavicama', a tvrtka koja ih proizvodi i prodaje ne nalazi se u Americi, Koreji niti Kini, već u susjedstvu - u Italiji. Eto, i ti možeš ove zime razgovarati bez zime i hladnih prstića za 49,99 eura.

Posljednja izmjena: 19.09.2012.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • Matija 23.09.2012. 16:14
  • Hahahaha, zakon ideja :) Ali mislim da slušalice s mikrofonom još uvijek pobijeđuju jer ne moraš držati ruku kod glave cijelo vrijeme.
  • 0 Odgovora
  • KSintic 21.09.2012. 16:16
  • Moj život sada ima smisla!
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)