bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Kibernetički dodatak za navigaciju
‹ Tech novosti

Kibernetički dodatak za navigaciju 25.05.

Zar ne bi bilo fora kad bi, umjesto karti, kompasa i ostalih alata za navigaciju, u svakom trenutku znali gdje se nalazimo i kako najbrže doći na željeno odredište, čak i bez smartfona u ruci? Za početak, možeš nabaviti ovaj kibernetički dodatak koji će ti uvijek pokazati u kojem smjeru je sjever

Širenje doživljaja savjesti pomoću tehnologije više nije ideja, već izbor – uvjeravaju nas iz tvrtke Cyborg Nest, specijalizirane za proizvodnju kibernetičkih dodataka.

Da, dobro si pročitao, Cyborg Nest proizvodi kibernetička poboljšanja za osobnu upotrebu. Ustvari, zasad nude samo jedan kibernetički proizvod pod imenom North Sense.

Ugradnjom North Sensea dobit ćeš poboljšanje koje će zavibrirati svaki put kad se okreneš prema geografskom sjeveru. Prilično korisno ako puno vremena provodiš na otvorenom. Iz Cyborg Nesta obećavaju i pripadajuću aplikaciju s kojom ćeš moći podešavati North Sense.

Spajanje kibernetičkog dodatka s tijelom vrši se putem piercinga, a iz Cyborg Nesta najavljuju nove proizvode koji će donijeti 'nova iskustva, zemljopisne karte i životne trenutke'.

Iskreno, nama to sve zvuči prilično nategnuto, da ne upotrijebimo neki drugi izraz, ali ako želiš postati prvim hrvatskim kiborgom North Sense možeš naručiti po cijeni od 250 funti.

Posljednja izmjena: 28.05.2016.
Možda će te zanimati i: