bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Kućište za više iPhone memorije
‹ Tech novosti

Kućište za više iPhone memorije 23.06.

Apple i dalje prodaje nove iPhone s 16GB memorije što nije dovoljno za ozbiljnije korisnike. Ustvari, nije dovoljno za nikoga tko smartfon koristi za bilo što osim za pozive i SMS-anje. Zatrebaš li više memorije mogao si eventualno kupiti novi model iPhonea, ali sad postoji alternativno i jeftinije rješenje

Ekipa, ovo je iXpand Memory Case. SanDisk je proizveo iPhone kućište koje će, osim dodatne zaštitite tvog ljubimca, iPhoneu povećati integriranu memoriju,

Kućište se spaja s iPhoneom preko Lightning porta, a za softversku sinkronizaciju bine se pripadajuća aplikacija. Dodatna memorije radi sve što i standardna pa će tvoj iPhone na iXpand Memory Case automatski pohranjivati fotke i video, koristiti ga za aplikacije, a da ti pritom nećeš primijetiti nikakvu razliku, kažu u SanDisku.

Jedina mana ovog kućišta je ta što se proizvodi samo za iPhone 6 i 6S, ne i za veću im braću - iPhone 6 Plus te 6S Plus.

iXpand Memory Case dolazi s 32GB, 64GB, i 128GB memorije, po cijeni od $59, $99 i $129. Za dodatnih 40 dolara možeš ubosti i bateriju od 1900mAh koja se pričvršćuje na kućište.

Novi iPhone s više memorije ili iXpand Memory Case – pa ti biraj.

Izvor

Posljednja izmjena: 26.06.2016.
Možda će te zanimati i: