bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
LG G4 - može i u koži
‹ Tech novosti

LG G4 - može i u koži 12.04.

Svjetska premijera LG G4 zakazana je za 28. travnja. No, netko je jučer napravio grešku koja bi ga mogla stajati posla i 'pustio' na Internet web stranicu novog smartfona. Stranica je bila online nekoliko sati, ali i to je bilo sasvim dovoljno da vidimo što nas čeka

iPhone je iPhone pa mu ne trebaju dodatne điđe-miđe kojima bi privukao kupce, ali ostali proizvođači vrhunskih uređaja nastoje svoje smartfone učiniti prepoznatljivima. Tako je Samsung novom Galaxyju S6 dao zakrivljeni ekran, a LG je otišao u drugom smjeru pa će njihov 'flagship' smartfon G4 biti poseban po stražnjoj strani presvučenoj pravom, pravcatom kožom.

Kupci će moći birati između devet boja koža i ne sumnjamo kako će mnogi poželjeti G4 upravo zbog ove posebnosti. Naravno, za one koji više vole klasično-plastični look, tu je i mogućnost zamjene kožnog poklopca s plastikom.

G4 bit će blago zakrivljen kako bi bolje ležao u ruci sa svojih 149,1 milimetra visine i 75,3mm širine. Razlog ovakvih dimenzija je veliki 5,5-inčni IPS Quantum zaslon, rezolucije 2560x1440.

Mnogima će biti zanimljiva i mogućnost zamjene baterije te microSD utor za proširivanje memorije. Ovo G4 čini jednim od zadnjih, vrhunskih smartfona na kojem je moguće pristupiti unutrašnjosti i zamijeniti bateriju.

Više detalja o ovom, neusmnjivo zanimljivom uređaju saznat ćemo krajem mjeseca kad bi novi se novi LG trebao pojaviti i u prodaji.

Izvor

Posljednja izmjena: 12.04.2015.
Možda će te zanimati i: