bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
LG kamera za izravan YouTube stream
‹ Tech novosti

LG kamera za izravan YouTube stream 13.05.

LG Action Cam je mala, praktična kamera kakvih na tržištu ne nedostaje. No, ova simpatična kamera trebala bi se naći na listi želja svih YouTube streamera i onih koji to žele postati pošto ti za streamanja s LG kamerom ne treba smartfon

Live stream možeš obaviti na mnoštvo načina, ali skoro svi zahtijevaju da imaš smartfon ili neki drugi uređaj putem kojeg će se kamera spojiti na Internet. Nova LG Action Cam kamera riješila se 'posrednika' u streamanju i tako svim zaljubljenicima u live stream olakšala posao.

Action Cam ima 12,3 MP i snima u HD-ready (120fps), HD (60fps) te UHD (30fps) video formatima, ali live stream šljaka samo na 720p i 30 sličica u sekundi. Više nego dovoljno za skoro sve što ti padne na pamet.

Za povezivost s internetom brinu se LTE, Wi-Fi i Bluetooth tako da skoro svugdje možeš biti online. Kad su u pitanju ostale tehničke specifikacije,  kamera ima 2 gige RAM-a,  podržava microSD kartice, ima i žiroskop te akcelerometar, a baterija od 1.400mAh trebala bi osigurati 4 sata snimanja u full HD rezoluciji.

Podrazumijeva se da je ovakva kamera otporna na prašinu i vlagu (30 minuta na metru dubine), a iz LG-ja najavljuje pravo, vodonepropusno kućište do kraja ove godine.

Cijenu ove zanimljive kamere još ne znamo, ali znamo da će sljedeći mjesec u prodaju, prvo u Južnoj Koreji, a potom u ostatku svijeta. Kao stvorena za kupovinu prije odlaska na nezaboravno adrenalinsko ljetovanje.

Izvor

Posljednja izmjena: 15.05.2016.
Možda će te zanimati i: