bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Lijepa naša Street View Hrvatska
‹ Tech novosti

Lijepa naša Street View Hrvatska 26.09.

Google će sutra na konferenciji za novinare u Zagrebu službeno predstaviti hrvatski Street View, ali korisnici se ovom uslugom mogu početi koristiti već danas. Napokon!

Godinama samo zavidjeli Amerima i ostalima na Google Street Viewu i često se zabavljali 'putujući' 3d panoramskim kartama mnogih poznatih i nepoznatih lokacija. Razgledavanje pomoću Street Viewa ne samo da može poslužiti kao idealan alat za planiranje putovanja već i kao savršena zanimacija za ubijanje vremena.

Od danas, Street View je postao puno zanimljiviji i korisniji, bar nama u Hrvatskoj., Napokon smo dočekali da ovaj Google servis obuhvati i hrvatske ceste, ulice i auto-ceste. Praktički nema asfaltirane ceste u Hrvatskoj koja nije pokrivene Street Viewom. Goggle je odradio dobar posao, a dolaskom Street Viewa najviše će dobiti vlasnici smartphona koji sad mogu koristiti Google Maps navigaciju unutar samog Street Viewa.

Za sve one koji briju na privatnost, nema razloga za paniku. Google je zamutio sva lica i sve automobilske registracija na Street View fotografijama.

Posjeti Google Maps, pronađi svoju ulicu, odvuci malog narančastog čovječuljka na svoju kuću i provjeri sam kako sve to skupa radi. Mi smo naprosto oduševljeni. Odosmo u Street View provozati se relacijom Banova Jaruga - Kaštel Štafilić via Lukovo Šugorje. Ako nas ugledaš na cesti, mahni. :)

Posljednja izmjena: 26.09.2012.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • Matija 26.09.2012. 14:53
  • Ovo je stvarno nevjerojatno!
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)