bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
LinkMe baby
‹ Tech novosti

LinkMe baby 04.04.

Hipsterska narukvica, povezana s tvojim smartfonom putem Bluetootha, osim što izgleda cool istovremeno prikazuje SMS poruke i statuse s društvenih mreža. Može? Može, daj tri!

Smartwatch samo što nije, a kladimo se da će nakon satova uslijediti i smartprsten, smartnaušnica i ostala smart bižuterija. Ustvari, prvi smart satovi već postoje, ali nisu pretjerano fora. Recimo, Pebble. Izgleda sjajno na slikama, ali u stvarnosti ostavlja dojam jeftinog, plastičnog sata kakve više ne prodaju niti na lokalnoj tržnici.

Nadamo se da će LinkMe, smart narukvica, i u stvarnosti izgledati jednako impresivno kao na Kickstarter stranici. Riječ je o plastičnoj narukvici koju možeš povezati sa smartfonom putem Bluettoh veze i iskoristiti za prikazivanje SMS poruke i biranih statusa s društvenih mreža. Plastika? Nismo baš oduševljeni, ali projektanti navodno rade i na aluminijskom modelu. Tko zna, ako ih krene eto nama uskoro platinaste LinkMe narukvice ukrašene s dijamantima i smaragdima za rusko tržište. Cijena? Ne pitaj.

Ugrađeni LED zaslon može prikazati bilo kakav tekst – SMS, statuse, vozni red, male oglase, podsjetnike… na tebi ja da pomoću priloženog appa odabereš što će LinkMe pokazati svijetu. Slova i brojke mogu biti u plavoj i crvenoj boji, a dužina poruke nije problem, jer će narukvica skrolati kroz rečenice dok ne dođe do kraja. U slučaju da nema ništa za prikazivanje. narukvica će pokazati točno vrijeme i tako 'glumiti' običan, ručni sat.

Sviđa ti se? Trk na Kickstarter gdje se možeš predbilježiti i naručiti LinkMe po cijeni od 99 dolara. Očekivani datum isporuke je negdje krajem ljeta. Znači, ništa od hipsterisanja na moru s LinkMejem na ruci ove godine

Posljednja izmjena: 04.04.2013.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • godzeus 04.04.2013. 21:19
  • Skuham kavu i očistim stan u vremenu koliko mi treba da preko toga pročitam 3 SMSa.
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)