bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Mala, slatka iPhone lampica
‹ Tech novosti

Mala, slatka iPhone lampica 19.05.

Znamo da u krevet ne ideš bez smartfona koji te čuva dok se puni na noćnom ormariću kraj uzglavlja. Već kad je kraj tebe cijelu noć, bila bi šteta ne iskoristiti sav njegov potencijal. Upoznaj noćnu svjetiljku za iPhone koja bljeskalicu tvog uređaja pretvara u stalni izvor svjetlosti

Govore nam kako je čačkanje po mobilnim uređajima prije spavanja loša navika, ali često si ne možemo pomoći. Moramo još jednom provjeriti mail, vidjeti što ima na Fejsu, jesmo li što propustili na portalima i onda, negdje iza ponoći, napokon možemo ugasiti smartfon i prebaciti se u svijet snova.

Naravno da ćemo smartfon pritom spojiti na punjač kako bi i jutro, za razliku od nas, dočekao odmoran i napunjen energijom. Ima i onih koji ne mogu zaspati bez izvora svjetla, a takvi će ozbiljno razmisliti o kupovini Lume – noćne LED lampe koja iPhone pretvara u stalan izvor svjetlosti.

Lumu naprosto prikačiš na iPhone bljeskalicu, uključiš flashlight aplikaciju i možeš mirno zaspati bez bojazni od mraka ili čudovišta pod krevetom dok se tvoj ljubimac puni.

Luma dolazi u raznim bojama i košta tek 9 dolara ili 50-ak kuna. Iako tvorci Lume tvrde kako se uz ovu lampicu može i čitati, ipak ti preporučujemo da za čitanje u krevetu nabaviš pravu, old school noćnu lampu. 

Izvor

Posljednja izmjena: 22.05.2016.
Možda će te zanimati i: