bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Marsovski pink Galaxy Note 2
‹ Tech novosti

Marsovski pink Galaxy Note 2 22.02.

Kladimo se da cure ponekad požele mob u nekoj drugoj boji osim standardnih. Da se nas pita mi bi mobače proizvodili kao automobile - u desetak, pa i više boja. Tko voli zelenu, eto mu zeleni smartfon, a tko voli ružičastu… Ma, tko ne voli ružičastu!?

Samsung je na matičnom, korejskom tržištu počeo prodavati Galaxy Note 2 s ružičastim kućištem. Ovo nije prvi put da se Samsung igra s bojama. Prošle su godine, također u Koreji, predstavili ružičasti Galaxy S III, a za Valentinovo su Korejci mogli kupiti tamno-crveni Note 10.1 LTE.

Samsung tvrdi kako novi Note 2 nije ružičast, već 'marsovski ružičast'. Naime, ova nijansa djevojkama omiljene boje dobila je ime prije 37 godina, prilikom slijetanja američke sonde Viking 1 na Mars. Inspiriran tim pothvatom, draguljar Harry Winston tada je pronašao nov način rezanja dijamanta koji je poprimio specifičnu, ružičastu boju. Dragulj, nazvan 'Martian Pink', prodan je lani u Hong Kongu za 17,4 milijuna dolara.

Ružičasti Note 2 puno je jeftiniji od slavnog dijamanta, ali unatoč povoljnoj cijeni i cool boji izgleda da ge nećemo imati prilike kupiti i kod nas. Samsung za sada odbija bilo kakvu pomisao da ružičaste Galaxyje prodaje van Koreje. Za utjehu, najavljeno je kako će se 'valentinovsko' crveni Note 10.1 LTE uskoro naći i u europskim trgovinama.

Šteta, marsovski pink Note 2 bio bi idealan poklon curama, suprugama, majkama, kćerima, sestrama, bakama, prijateljicama… svim dragim nam ženama u životu. 

Izvor

Posljednja izmjena: 22.02.2013.
Možda će te zanimati i: