bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Minecraft makina
‹ Tech novosti

Minecraft makina 16.08.

Geekovi među nama, a ima nas poprilično, umjesto customiziranja starih BMW-a i Opela Kadeta više vole srediti svoja računala. Custom računala postala su ozbiljan hobi, a najbolji majstori sređivanja kanti na prava imala čuda, poput ovoga…

Spencer Kern nije prosječan zanesenjak kad je u pitanju izrada custom računala. A ne - Spencer radi kante koje bi svaka mama-računalo poželjela za zeta.

Zadnji Spencerov projekt inspiriran je Minecraftom i ne sumnjamo da bi svaki Minecraft fan htio ovakav stroj na svom stolu za igranje.

Kućište Minecraft PC-ja je u mini-ITX formatu, izrađeno je od akrilnih ploča i modelirano prema redstone rudi, poznatoj svakom Minecraft gameru.

Kako bi sve bilo savršeno Spencer je izradio čak i posebne kablove koji dužinom i bojom savršeno odgovaraju ovom kućištu. Nakon što je napravio mrak kućište, odlučio je kako njegov PC treba jednako minecrfatičnu tipkovnicu, miša i kontroler.

Zamišljeno - učinjeno i Spencer sad može igrati Minecraft u elementu. Jedino je šteta što svoj stroj ne može izvesti van i provozati se u njemu ulicom pa da cure polude, a dečki posive od zavisti.

Izvor

Posljednja izmjena: 17.08.2015.
Možda će te zanimati i: