bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Novčanik koji bježi od rasipnika
‹ Tech novosti

Novčanik koji bježi od rasipnika 25.10.

Uskoro će Božić, a to znači izgovor za peglanje kartica do debelog minusa. Često se zaboravimo ili naprosto ignoriramo rupu u novčaniku, pravdajući se blagdanima. Srećom, postoji novčanik koji pazi na svaku lipu umjesto nas

Na prvi pogled, Living Wallet izgleda poput svakog drugog novčanika osim što ima male kotačiće, poput putne torbe. No, kad Living Wallet počne bježati, jureći na svojim kotačićima i pozivajući u pomoć, shvatit ćeš da je ovo posve nova vrsta novčanika.  

Living Wallet je namijenjen svima koji troše previše, ali ujedno i onima koji ne znaju što bi s lovom. Nažalost, nismo u drugoj skupini, ali o članstvu u prvoj itekako bi se dalo razgovarati. Ovaj neobičan novčanik uparen je s Zaimom, računovodstvenom web aplikacijom koja šljaka i na Android te iOS uređajima. Zahvaljujući Zaimu, Living Wallet u svakom trenutku zna kakvo ti je stanje na računu.

E sad, novčanik na 4 kotača ima dva načina rada. Možeš ga podesiti da bude 'štedljiv' ili 'rasipan'. U štedljivom načinu rada, novčanik će početi bježati kad posegneš za njim i pritom uzvikivati: 'Ne! Ne diraj me! Upomoć!' Btw, jesmo spomenuli da je Living Wallet japanski izum? Sad ti je sve jasno.

Drugi način rada namijenjen je rijetkim sretnicima koji imaju viška love i ne znaju što će s njom. Novčanik će tada, umjesto bježanja i pozivanja u pomoć, svirati klasičnu glazbu, isprekidanu s imenima proizvoda koje pronađe na Amazonu.

Nažalost, izgleda da će Living Wallet ostati samo fora prototip, jer tvorci nemaju namjeru proizvoditi i prodavati ovo čudo. Šteta, bio bi to odličan poklon nekoj dragoj osobi koja je vječito u minusu. Svi znamo par takvih, zar ne?

Izvor

Posljednja izmjena: 25.10.2013.
Možda će te zanimati i: