bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Pametna pegla od 10.000 kuna
‹ Tech novosti

Pametna pegla od 10.000 kuna 13.09.

Imamo loše vijesti za sve one koji ne znaju peglati – prije ili kasnije morat ćeš naučiti peglati ili pronaći životnog partnera/partnericu koji će peglati tvoje rublje iz samo njima znanih razloga. Za svaki slučaj, najbolje je ipak naučiti osnove peglanja, a u tome ti može pomoći ova hi-tech pegla

Na IFC sajmu, održanom početkom mjeseca u Berlinu, posjetitelji su mogli vidjeti na tisuće elektroničkih uređaja. Među brojnim eksponatima nisu bili samo smartfoni i IT igračke, već i napredna potrošačka elektronika poput Laurastar Smart sustava za peglanje.

Laurastar Smart se sastoji od daske za peglanje s ugrađenim rezervoarom za destiliranu vodu te pegle s Bluetooth vezom. Pegla se može povezati s pripadajućom smartfon aplikacijom koja će početnike naučiti kako peglati, a napredne peglače savjetovati kako popraviti tehnike za što brže, bolje i efikasnije peglanje.

Aplikacija također nudi podatke i statistike o peglanju, poput razine vode u rezervoaru, istrošenosti daske za peglanje, vremenu koje si provo peglajući…

Napredni sustav za peglanje u prodaju će ovih dana po cijeni od 1.400 dolara ili nešto manje do 10.000 kuna.

Inače, ovo nije najskuplja pegla koju proizvodi švicarski Laurastar. Za prave zaljubljenike u ovu plemenitu vještinu, tu su pegle koje koštaju i do 4.000 dolara.

Izvor

Posljednja izmjena: 14.09.2016.
Možda će te zanimati i: