bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Pomama za Apple Watchom
‹ Tech novosti

Pomama za Apple Watchom 10.04.

Početak prodaje sata s Apple logom donio je očekivanu navalu fanova tvrtke iz Cupertina. I dok se na većini tržišta bolje prodaju jeftiniji modeli, to nije slučaj i u Kini. Tamo su najskuplji zlatni Apple satovi rasprodani u manje od sat vremena

Najskuplji Aple Watch, onaj s oznakom Edition, rasprodan je u Kini već prvog dana prodaje, a luksuzna verzija sata, optočena zlatom i s cijenom od 20.000 dolara, razgrabljena je u manje od sat vremena.

Apple je u petak počeo s primanjem narudžbi za nove satove u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu i Kini. Kupci su u Apple dućanima mogli isprobati i kupiti satove. No, samo su rijetki sretnici iz trgovina išetali s novim satovima na ruci, a ostali će na svoje nove 'igračke' morati pričekati i do nekoliko tjedana.

Najveća potražnja za Apple Watchom ostvarena je u Kini što ne treba čuditi kad se zna da Kinezi obožavaju gadgete s logoom jabuke, a mnogi bogataši ne žale novce kad su u pitanju tehnologija i luksuz.

Kineze nisu usporile niti prilično mlake recenzije Apple Watcha. Izgleda da još uvijek nisu naučili lekciju kako je bolje pričekati drugu generaciju ovakvih, inovativnih uređaja.

Iskreno, ne bismo imali ništa protiv Apple Watcha da nam ga netko pokloni, ali radije ćemo pričekati godinu dana da Apple popravi sve bugove i ispravi sve greške koje će uočiti korisnici prve generacije - među njima i svi ti Kinezi kojima 20.000 dolara za sat znači koliko i nama deset kuna za sladoled.

Izvor

Posljednja izmjena: 12.04.2015.
Možda će te zanimati i: