bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Pretvori svoje tvitove u umjetnost
‹ Tech novosti

Pretvori svoje tvitove u umjetnost 18.10.

Twitter u našim krajevima nikad nije stekao osobitu popularnost iako se neki već godinama kunu u ovu društvenu mrežu. Svi korisnici Twittera sad mogu pretvoriti tvitove u jedinstvene umjetničke postere po cijeni od 59 dolara. Ne bi imali ništa protiv par ovakvih postera na zidovima u radnim prostorijama ili za po doma

‘Prosječan život jednog tvita iznosi 18 minuta’, tvrde iz tvrtke Onehundredforty. Pogađaš, ime tvrtke odnosi se na 140 znakova koliko ih stane u jedan tvit, a od tih znakova Onehundredforty rade prilično cool postere.

‘Previše je tu čarolije pa bi bilo šteta da se izgubi u arhivi ili, još gore, u potpunosti nestane’’, uvjeravaju nas cure i dečki iz ove tvrtke.

Ne bi se složili s tvrdnjom da u 200 milijardi tvitova, koji se napišu godišnje, ima previše čarolije, ali da se tu naći pravog blaga od 140 znakova. Na tebi je da odabereš bilo koji tvit, bez obzira tko ga je napisao, i Onehundredforty će ga prebaciti na grid s pozadinom i fontom koje odabereš.

Ako si zadovoljan izgledom, preostaje ti da platiš 59 dolara plus poštarinu i uskoro na tvoju adresu stiže poster pristojnih dimenzija, otisnut korištenjem boje otporne na UV zračenje na fancy papiru.

Nama se ovo čini kao prilično cool rođendanski/božićni pa ako imaš dragu osobu koja koristi Twitter znaš što ti je činiti. ;)

Izvor

Posljednja izmjena: 19.10.2016.
Možda će te zanimati i: