bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Punjač koji ti može pronaći automobil
‹ Tech novosti

Punjač koji ti može pronaći automobil 13.12.

Kupovina automobila znači gomilu dodatnih troškova dok god voziš svoju neman na četiri kotača. Tu su gume, presvlake, novo ozvučenje, drvena krunica iz Međugorja za retrovizor i, naravno, punjač za mobitel. Punjač u autu spada pod obveznu opremu, a nama se ovaj zbilja svidio...

Parkiranje na nepoznatom, velikom parkiralištu često prerasta u pravu avanturu kad automobil treba pronaći pri povratku doma. Još ako je riječ o vozilu kojeg tražiš nakon cjelonoćnog provoda...

U tom slučaju preporučujemo ti da nazoveš taksi, a potragu za 'nestalim' autom obaviš kad se naspavaš. No, izgubiti auto na parkingu nije odlika zaboravnih, takvo što prije ili kasnije dogodi se svima. Sigurno si bio u sličnoj situaciji i znaš što tada slijedi – šetnja kroz beskrajne redove parkiranih vozila i potraga koja zna potrajati.

Zašto tražiti kad možeš kupiti Zus Smart Charger po cijeni od 30 dolara i svoje vozilo pronaći pomoću smartfona? U osnovi, Zus je auto punjač koji ujedno služi i kao svojevrsna navigacija za pronalazak vozila. S punjačem ćeš dobiti i aplikaciju koju potom instaliraš na svoj iOS ili Android mob i pokreneš je ako ti zatreba.

App će se putem Bluetooth veze spojiti s punjačem i pokazati ti put do tvog automobila u moru sličnih automobila na parkingu šoping centra. Odlična fora je što Zus automatski šalje GPS tag kad ugasiš vozilo tako da te app može dovesti nazad i bez direktne Bluetooth veze sa Zusom.

Uostalom, znaš i sam da Bluetooth nema neki domet pa je ova mogućnost više nego dobrodošla. Zus se hvali i vlastitim hlađenjem, kućištem od titanija, duplo bržim punjenjem od prosjeka, tu su dva USB utora, a ima i ugrađenu LED svjetiljku.

Nego, uskoro će Božić pa ako razmišljaš da nam kupiš neki skroman božićni poklon...;)

Izvor

Posljednja izmjena: 14.12.2015.