bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Službeni Star Wars dronovi – napokon su stigli
‹ Tech novosti

Službeni Star Wars dronovi – napokon su stigli 28.07.

Zaljubljenici u Star Wars serijal često maštaju o tome kako lete Millenium Falconom, utrkuju se speederima i vode svemirske bitke upravljajući X-Wingom ili Tie Fighterom. Kako znamo? Iz prve ruke, naravno, a sad ćemo sve to moći raditi i u stvarnosti

Znali smo da će dronovi, prije ili kasnije, biti od koristi. Naime, tvrtka Propel dobila je zeleno svjetlo od Lucas Artsa za izradu prvih, službenih dron replika kultnih letjelica iz Star Wars svemira.

U prvoj turi nalaze se speeder bike, X-Wing, Tie Figher i Millenium Falcon. Svi dronovi mogu letjeti brzinom od 56 km/h s izuzetkom najpoznatije korelijske frigate u svemiru i šire – Millenium Flacon piči brzinom od 80 km/h!

Dronovi će posjedovati i mogućnost automatiziranog izvođenja akrobacija, tri brzine leta te ugrađen laserski sustavu za gađanje i registriranje pogodaka kako bi nadobudni piloti mogli simulirati svemirske bitke u zraku.

Propeleri su skriveni su tijelu dronova što bi trebalo drastično smanjiti opasnost od pada u slučaju sudara prilikom zračnih bitaka.

Cijela kolekcija u prodaji će se naći ove jeseni, a predbilježiti se možeš već danas po cijeni do 200 do 300 dolara, ovisno o modelu.

Nije malo, ali ako se pališ na Star Wars i dronove, vrijeme je da počneš štedjeti lovu za omiljeni SW dron. 

Posljednja izmjena: 31.07.2016.
Možda će te zanimati i: