bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
TV? Ma kakvi, projektor od 100 inča!
‹ Tech novosti

TV? Ma kakvi, projektor od 100 inča! 26.12.

Znamo da je Božić prošao, ali treba se polako početi pripremati za slijedeću godinu i slijedeći Božić. Poklon kojeg bi svatko volio vidjeti na stoliću svog dnevnog boravka projicira HD sliku dijagonale 254 centimetra. Imaš li dovoljno velik zid?

Konvencionalne video projektore kupuju uglavnom zaljubljenici u kućno kino. Teško ih je podesiti, a slika nije ništa bolja od one na solidnom HD televizoru. No, na tržištu se pojavila nova generacija video projektora koji se po tehničkim karakteristikama mogu nositi s vrhunskim telkama. Pravi primjer za to je novi LG projektor, nespretno nazvan HECTO Laser TV.

HECTO sustav radi na full HD rezoluciji od 1080p, a inovacija je specijalno dizajniran zaslon na kojeg se projicira slika. Nema više postavljanja, namještanja, setupiranja i kretanja ispočetka kod svakog pomicanja projektora. Sam projektor treba pola metra udaljenosti od zaslona kako bi projicirao sliku u punoj HD rezoluciji. I ono najbolje, 'ekran' ovog sustava ima dijagonalu od 100 inča ili 254 centimetra.

Projektor je opremljen zvučnicima od 10W, ima tri HDMI porta, audio out i Smart TV funkcionalnost. LG uvjerava kako će žarulja u ovom projektoru potrajati 25.000 sati, više nego dovoljno za gledanje sabranih djela Halita Ergenca. Ne znaš tko je Halit? Daj pet!

Cijenu nismo uspjeli saznati, ali počni štedjeti ako planiraš kupiti HECTO Laser TV do slijedećeg Božića. Bit će sve, samo ne jeftin.

Posljednja izmjena: 26.12.2012.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • zvuk958 31.12.2012. 08:53
  • To bi valjalo kupiti!!! Još kada bi se znala cijena...
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)