bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Ultra-tanka iPhone5 tipkovnica
‹ Tech novosti

Ultra-tanka iPhone5 tipkovnica 05.01.

Postoji na stotine smartphone tipkovnica, ali većina ih je preglomazna ili ne funkcionira dovoljno dobro. EX Hybrid stiže iz Kine i mogao bi predstavljati pravo rješenje za sve koji ne mogu bez tipkovnice u džepu

Kineska tvrtka iPhone5Mod ne postoji od jučer. Među prvima su počeli nuditi jeftine i solidne Lightning kablove i dockove, a ljetos im je Apple zabranio prodaju moda koji iPhone 4 i 4s 'pretvara' u iPhone 5. Uglavnom, pouzdana su tvrtka poznata mnogim iPhone fanovima. Uskoro bi mogli postati još poznatiji zahvaljujući novom proizvodu - EX Hybrid kontroleru.

Ex Hybrid sastoji se od kućišta za iPhone 5 s ugrađenim magnetom te aluminijske tipkovnice i kontrolera za igranje. Nakon instalacije kućišta, na iPhone 5 mogu se pričvrstiti priložena tipkovnica ili kontroler. Kad ih ne koristiš naprosto ih 'zalijepiš' za stražnji dio svog iPhone 5. Tipkovnica i kontroler tanki su svega par milimetara pa nećeš primijetiti neko izrazito povećanje dimenzija i težine svog moba.

EX Hybrid se s iPhoneom spaja pomoću Bluetootha 3.0, a ugrađena baterija trebala bi dostajati za 40 sati aktivnog korištenja ili za 160 sati u standby načinu rada. Kinezi tvrde kako se baterija može napuniti za samo sat vremena, a uz sve to EX Hybrid otporan je na vodu i prašinu.

Ex Hybrid tipkovnica/kontroler košta $49.90, a ukoliko uistinu radi sve ono što proizvođač tvrdi riječ je o jednom o najboljih dodataka za iPhone 5 na tržištu. Ipak, prije impulzivne kupovine pričekaj još par tjedana da više primjeraka stigne u Europu i da se pojave prve recenzije ovog aluminijskog čuda.

Posljednja izmjena: 05.01.2013.
Možda će te zanimati i: